Dezsofe​nyo.hu
​A Dezső családi gazdaság weboldala
Dezsofe​nyo.hu
​A Dezső családi gazdaság weboldala

Karácsonyfák

Jelenleg Normand fenyőkkel állunk vásárlóink rendelkezésére nagy választékban, lucot és ezüstöt az elmúlt években, de ezek a fák még nem vágásérettek. Különböző méret, minőség és ár -kategóriákban kínáljuk fenyőinket. Az árak minden esetben egyedi megegyezés kérdései. További információkért kérjük lépjen velünk kapcsolatba itt ​.

Karácsonyfáink egészen a legkisebbektől a 10 méteres nagy-fákig:

fenyő, fenyőfa, karácsonyfa, nemespátró, surd, berzence, karácsonyfatermelő, fenyőfatermelő, fenyőtermeő, termelő, őstermelő, zala, somogy, normand, normann, kaukázusi, normanniana

Csemeték 

Kínálunk 3 illetve 2 éves magágyi normand fenyőcsemetét is, Iskolázott normand csemetét, valamint lucc csemetét is. Mi is ezeket a csemetkét ültetjük évek óta, nálunk bizonyított minden általunk kínált fajta, így bátran ajánljuk másoknak is. Az árakért kérjük érdeklődjön elérhetőségeinken.

Földlabdás fenyők 

A vágott karácsonyfán kívül árulunk földlabdás fákat is, melyeket vissza lehet ültetni az ünnepek után. Sokan ilíen módon próbálják óvni a környezetet. Viszont jellemzően csak a kisebb, 1-1,5 méteres fák erednek meg tavasszal. Olaszországba szállítunk nagyobbakat, akár 3 métereseket is, de ott nem ültetik ki őket, csak a hosszab bentlét és melegebb időjárás miatt állítják őket, hogy ne hulljon a fák levele. Kisméretű gyökeres fenyők után kérjük érdeklődjön elérhetőségeinken.

hazai forgalmazásra
hazai forgalmazásra
olasz exportra
olasz exportra

Fenyőgally

Minden igyekezet ellenére a karácsonfatáblákban mindig ekőfordul néhány amelyik formálya miatt nem megfelelő karácsonyfának. Ezekről levágjuk az ágakat és bálázva értékesítjük. Természetesen vásárlóink igényeinek megfelelő minőségben, mennyiségben és árban.

fenyő karácsonyfa fenyőfa nemespátro surd 8856 fenyőgally fenyőcsemete
fenyő karácsonyfa fenyőfa nemespátro surd 8856 fenyőgally fenyőcsemete